Marketing kapcsolat általunk

fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Cikk kategória

Cikk kategória

Mi leszünk azok, akik segítenenk Önnek, hogy cége méginkább marketing központú legyen. Általunk lesz még eredményesebb és a mi iránymutatásunk által lesz az Ön cége, a saját területének piacvezetője.

5 dolog, amit vigyél magaddal, ha elutazol

2021/05/12 - Rékka

5 dolog, amit vigyél magaddal, ha elutazol

Végre elérkezett az az időszak, amikor ki lehet otthonról mozdulni, akár elutazni néhány napra. Az alábbi cikkben összegyűjtöttük, mi az az öt dolog, amit mindenképpen vigyél magaddal, akárhova is utazol!
jacuzzi

2021/02/23 - Bettina

Hol találkozik a jacuzzizás és az edzés?

Érdekes a kérdés? Hol találkozik közös nevezőn a jacuzzi és a sportolás? Annyit elárulunk, hogy nem a jacuzzi fog segíteni lefogyni, de sokat segít abban, hogy a sportolásunk végeredménye a legtökéletes legyen!
5 villámgyors fogyókúrás tipp

2020/11/25 - VN

5 villámgyors és szuper hatékony fogyókúrás tipp!

Te is éppen a felesleges kilókkal folytatsz harcot? Szeretnél ledobni pár kilót, de nem tudod hogyan lehetne ezt igazán hatékonyan csinálni? A következőkben mutatunk 5 villámgyors, ámde tényleg hatékony fogyókúrás tippet, amik neked is...
Sportolás a mindennapokban!

2020/05/11 -

Hozd formádba magad ezekkel a tippekkel!

Ha lemaradtál az idei strand szezonról, ne bánkódj! Jövőre tuti formába hozod magad, ha a következő tippeket betartod. 
Fogínyvérzés: Ez lehet az oka

2020/04/23 - SzSz

Vérzik az ínyed? Ez lehet a háttérben

Az ínyvérzés rendkívül sok problémára utalhat, amelyet minél előbb kezeltetni kell, ha nem szeretnénk, hogy problémánk minél súlyosabb legyen. 
Izomláz elmulasztása

2020/03/10 -

Szabadulj meg az izomláztól!

Ha másnap reggel izomlázzal ébredünk, egyrészt örülünk, hogy hatékony volt az előző napi edzés, másrészt szeretnénk ha miharabb elmúlna mert ilyenkor a legegyszerűbb napi teendők is lehetetlen küldetésnek tűnnek. 
A meditáció hatása

2018/07/27 -

A meditáció és az edzés kapcsolata

Szeretnéd, ha edzéseid során jobban tudnál összpontosítani, energikusabb lennél és ezáltal javítani a teljesítményeden? Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogyan befolyásolhatod az edzéseidet a meditációval.
Sörpad bérlés

2018/07/21 -

Tegye kényelmessé a meccsnézést!

Meccset nézne de nincs hol? Csináljon magának saját meccsnéző birodalmat sörpadok bérlésével! A barátai biztosan oda lesznek az ötletért. Ezek után nincs más hátra, mint egy hideg sör mellett élvezni a futball izgalmait.
38

Legfrissebb cikkek


Otthoni edzés eszköztár – Ezekre lesz szükséged, ha Te is inkább otthon edzenél!
A Covid időszak alatt sokan belevágtak az otthoni edzésbe, és még ma is tartjuk magunkat jó szokásainkhoz, hiszen rájöttünk, hogy rengeteg előnnyel jár, ha otthon edzünk! Sokunknak olyan sűrű a napi rendje, hogy nem is férne bele az edzőterem rendszerinti látogatása, de szerencsére ma már rengeteg eszközt használhatunk otthon is, amikkel akár vacsora főzés közben is elvégezhetjük a napi mozgásunkat. Nézd meg milyen eszközökre lesz szükséged, ha Te is az otthoni edzést pártolod!
Játékok az egyensúlyérzék és a mozgáskoordináció fejlesztésére
Az egyensúlyérzék és a mozgás fejlődése szoros összeköttetésben van az értelmi képességek fejlődésével is, így nagyon fontos már gyerek korban megkezdeni ezeket a képességeket fejleszteni. Nézd meg hogyan fejlesztheted a gyerekek mozgáskoordinációját és egyensúlyérzékét játék közben könnyedén!
Ezért szaunázz sportolóként: a szaunázás és az edzés kapcsolata
A fizikai és mentális pozitív hatásokkal teli szaunázás csodálatos lehet, sportolóként is számos előnnyel jár. Finnországban nem véletlenül van ilyen nagy hagyománya ennek a tevékenységnek, erősíti az immunrendszert, jó hatással van az anyagcsere folyamatokra, az erekre, a bőrre és a pszichés folyamatokra is. Nézzük milyen hatásai vannak a sportolókra!
Minden ami sport!

Neked is mindened a sport? Akkor jó helyen jársz mert oldalunkon mindent megtalálsz, ami a sporthoz és az egészséges életvitelhez kapcsolódik! Sporthírek a nagyvilágból, egészséges étrend kialakítása, edzés tervek és újdonságok! Fedezd fel weboldalunkat és tájékozódj minden sportolással kapcsolatos információval!

Egészséges életmód

Elkötelezted magad, hogy Te is bele kezdesz egy egészségesebb életmódba? Minden új kezdet nehéz, de oldalunkat azért hoztuk létre, hogy mindenki számára hasznos információval szolgálhassunk sportolás és egészség terén. Az egészséges életmód két alapvető pillére a megfelelő táplálkozás és a megfelelő mozgás. Oldalunkon számos tippet találhatsz mind a kettő témában!

Informálódj az aktuális sport hírekről!

Mi lett a tegnapi kézilabda meccs eredménye vagy hány aranyérmet szereztek a magyarok az olimpián? Ha Te is kíváncsi vagy a legaktuálisabb sport hírekre kövesd weboldalunkat, mert naprakészek vagyunk sport hírek terén! 

 

 

Az egészség fontos velejárója a mentális egészség!

Egészségünkhöz nem csak a fizikai tevékenységek és a megfelelő táplálkozás járul hozzá, ugyanolyan fontos a mentális egészségünk ápolása is, hiszen ép testben ép lélek! Azonban, hogy jól érezzük magunkat bőrünkben, lelkileg is jól kell éreznünk magunkat, így nagyon fontos ápolni a mentális egészségünket is! Érdekes cikkek és tartalmak várnak a weboldalon annak érdekében, hogy támogassumk egy egészséges életmód kialakításában!