Sportos karácsonyi rendezvény

Főoldal > Így ünnepeljetek sportosan

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így ünnepeljetek sportosan


2021/09/19
SFV

Ha Neked is a mindened a sport és az egészséges életmód, akkor egy olyan ember vagy, aki ha átadja tudását és tapasztalatait, akkor biztosan tud motiválni másokat. Ezt a lehetőséget érdemes megragadnod akár a céges rendezvények alkalmával is, hiszen ha valakit életmódváltásra ösztönzöl, akkor azzal a kapcsolatotokat is mélyíted és beszédtémáitok is bővülnek. Próbáld meg belecsempészni a sportot a karácsonyi céges partyba is, mutatom, hogyan!

Sportoljatok a cégnél!

No.1. Just Dance


A Just Dance egy Wii-n játszható ritmusjáték. Hogy hogyan is jön ez ide? Úgy, hogy izzadásig képes megmozgatni az embereket, ráadásul rengeteget kacaghattok közben. Nevethettek egymás ballépésein és ügyetlenkedésén, szurkolhattok, esetleg még nagyobb viták kapcsán is vívhattok barátságos mérkőzéseket. Tehát úgy mozgat meg, hogy közben segít a feszültség levezetésében és a jókedv megalapozásában.


No.2. Túra


Bár az idő egyre hűvösebb, az igazán lelkes sportolókat ez sem tántoríthatja el. Ha valakinek azonban nem lenne elég a testmozgás és a tájnézegetés, akkor jótékonykodással is egybeköthetitek – ez legalább a szíveket megmelengeti. Látogassatok meg olyan falvakat, kisvárosokat, ahol rászorulók élnek, és vigyetek nekik némi apróságot! Így egybeköthetitek mind a mozgást, a világlátást és a jócselekedetet is.
No.3. Vacsora


Ha a klasszikus céges rendezvényeknél szeretnél maradni, akkor az is egy kitűnő alternatíva, ha segítesz a vacsora menüjének összeállításában. Fontos, hogy mindenkinek az igényét pontosan mérd fel, majd annak megfelelően próbáld megtalálni a legmegfelelőbb alternatívákat arra, hogy legalább ezen az egy estén egészséges és ínycsiklandozó ételek kerüljenek az asztalra!


Tipp: Ha utóbbi mellett döntötök, és céges karácsonyi party helyszínt Budapesten kerestek, a Zsidai Rendezvény segítségetekre lehet.
Csapatsport SportLegfrissebb cikkek


6 ok, amiért érdemes szaunázni edzés után
Az emberek különböző okokból szaunáznak, akár otthon, akár a gyógyfürdőben, akár az edzőterem öltözőjében. Miért éri meg edzés után szaunázni, milyen hatásai van ennek a szervezetedre? Mutatjuk a választ!
Újra divatban a step aerobik? – Ezek az előnyei, amellett, hogy otthon is könnyedén égethetünk vele rengeteg kalóriát!
Lehet, hogy a step aerobic nem sok ember számára az első választás edzés közben, de megvannak az előnyei. Annyira egyszerű, és még mindig olyan hatékony, mint a kardio gyakorlatok legtöbb formája. Változatos edzéseket végezhetünk vele így örülünk, hogy újra „divatba jött”. Annyira valójában, hogy szeretnénk még többet mesélni róla! 
5 ok, miért edzés után használd a szaunát
Sok edzőteremben van szauna. Persze, jó érzés eltölteni néhány percet a nyugtató melegben, de mi a kapcsolat a szaunázás és a fitnesz között? A szauna helyiségek csak egy kellemes edzőtermi jutalom, vagy egészségügyi előnyökkel járnak? A hőterápiákat évezredek óta társítják az egészséggel és a jóléttel. Jóval azelőtt, hogy a súlyzók, futópadok és fitnesztermek megjelentek volna, az ókori görögök, rómaiak és maják izzadságkunyhókban és más szauna előfutárokban nyugtatták izmaikat. Őseink valamire rátaláltak. Megértették a szauna egészségügyi előnyeit, amelyeket a mai kutatások csak most kezdenek megerősíteni. Az edzőteremben található szauna nem csak egy extra tagság. Segíthet fittebbé és egészségesebbé válni.
Minden ami sport!

Neked is mindened a sport? Akkor jó helyen jársz mert oldalunkon mindent megtalálsz, ami a sporthoz és az egészséges életvitelhez kapcsolódik! Sporthírek a nagyvilágból, egészséges étrend kialakítása, edzés tervek és újdonságok! Fedezd fel weboldalunkat és tájékozódj minden sportolással kapcsolatos információval!

Egészséges életmód

Elkötelezted magad, hogy Te is bele kezdesz egy egészségesebb életmódba? Minden új kezdet nehéz, de oldalunkat azért hoztuk létre, hogy mindenki számára hasznos információval szolgálhassunk sportolás és egészség terén. Az egészséges életmód két alapvető pillére a megfelelő táplálkozás és a megfelelő mozgás. Oldalunkon számos tippet találhatsz mind a kettő témában!

Informálódj az aktuális sport hírekről!

Mi lett a tegnapi kézilabda meccs eredménye vagy hány aranyérmet szereztek a magyarok az olimpián? Ha Te is kíváncsi vagy a legaktuálisabb sport hírekre kövesd weboldalunkat, mert naprakészek vagyunk sport hírek terén! 

 

 

Az egészség fontos velejárója a mentális egészség!

Egészségünkhöz nem csak a fizikai tevékenységek és a megfelelő táplálkozás járul hozzá, ugyanolyan fontos a mentális egészségünk ápolása is, hiszen ép testben ép lélek! Azonban, hogy jól érezzük magunkat bőrünkben, lelkileg is jól kell éreznünk magunkat, így nagyon fontos ápolni a mentális egészségünket is! Érdekes cikkek és tartalmak várnak a weboldalon annak érdekében, hogy támogassumk egy egészséges életmód kialakításában!