Sportos karácsonyi rendezvény

Főoldal > Így ünnepeljetek sportosan

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így ünnepeljetek sportosan


2021/09/19
SFV

Ha Neked is a mindened a sport és az egészséges életmód, akkor egy olyan ember vagy, aki ha átadja tudását és tapasztalatait, akkor biztosan tud motiválni másokat. Ezt a lehetőséget érdemes megragadnod akár a céges rendezvények alkalmával is, hiszen ha valakit életmódváltásra ösztönzöl, akkor azzal a kapcsolatotokat is mélyíted és beszédtémáitok is bővülnek. Próbáld meg belecsempészni a sportot a karácsonyi céges partyba is, mutatom, hogyan!

Sportoljatok a cégnél!

No.1. Just Dance


A Just Dance egy Wii-n játszható ritmusjáték. Hogy hogyan is jön ez ide? Úgy, hogy izzadásig képes megmozgatni az embereket, ráadásul rengeteget kacaghattok közben. Nevethettek egymás ballépésein és ügyetlenkedésén, szurkolhattok, esetleg még nagyobb viták kapcsán is vívhattok barátságos mérkőzéseket. Tehát úgy mozgat meg, hogy közben segít a feszültség levezetésében és a jókedv megalapozásában.


No.2. Túra


Bár az idő egyre hűvösebb, az igazán lelkes sportolókat ez sem tántoríthatja el. Ha valakinek azonban nem lenne elég a testmozgás és a tájnézegetés, akkor jótékonykodással is egybeköthetitek – ez legalább a szíveket megmelengeti. Látogassatok meg olyan falvakat, kisvárosokat, ahol rászorulók élnek, és vigyetek nekik némi apróságot! Így egybeköthetitek mind a mozgást, a világlátást és a jócselekedetet is.
No.3. Vacsora


Ha a klasszikus céges rendezvényeknél szeretnél maradni, akkor az is egy kitűnő alternatíva, ha segítesz a vacsora menüjének összeállításában. Fontos, hogy mindenkinek az igényét pontosan mérd fel, majd annak megfelelően próbáld megtalálni a legmegfelelőbb alternatívákat arra, hogy legalább ezen az egy estén egészséges és ínycsiklandozó ételek kerüljenek az asztalra!


Tipp: Ha utóbbi mellett döntötök, és céges karácsonyi party helyszínt Budapesten kerestek, a Zsidai Rendezvény segítségetekre lehet.
Csapatsport SportLegfrissebb cikkek


Évi orvoslátogatások – ezeket ne hagyd ki Te sem 2022-ben!
Valljuk be, mindenki örül, ha nem kell orvoshoz menni. Mégis, azt mondják, érdemes néha akkor is elmennünk orvoshoz, ha nem érzékeljük, hogy bármi problémánk lenne. Az ilyen alkalmakkal ugyanis megelőzhetünk, vagy időben megállíthatunk olyan betegségeket, amiket egyébként talán észre sem vennénk. Mostani cikkünkben megmutatjuk, mik azok az orvosi rutinkezelések, konzultéciók, amiket Neked sem érdemes kihagynod a következő évben!
Kirándulást tervezel? Erre érdemes elindulnod!
A tél megérkeztével az időjárás is kezd már hűvösebbé válni, mégis amennyiben szeretnénk kalandvágyunkat csillapítani, akadnak olyan helyek, melyeket meglátogathatunk – lássuk, merre érdemes ellátogatnod a Budai Várnegyedben!
A leggyakoribb sportsérülések és hatékony kezelésük
Sportolni nagyon egészséges, de sajnos a megerőltetés károkat is okozhat a szervezetben, amik ilyen-olyan sportsérülésekhez vezethetnek. Melyek a leggyakoribb sportsérülések, hogyan lehet őket felismerni, kezelni, megelőzni? Mutatjuk!