Marketing kapcsolat általunk

fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Cikk kategória

Cikk kategória

Mi leszünk azok, akik segítenenk Önnek, hogy cége méginkább marketing központú legyen. Általunk lesz még eredményesebb és a mi iránymutatásunk által lesz az Ön cége, a saját területének piacvezetője.

Fogyókúrás ételek

2018/06/29 -

Fogyókúrás ételeket is ehet ebben az étteremben!

Ha éppen fogyókúrázik, de szeretne barátaival vagy párjával gyorsan bekapni valami egészségeset a belvárosban, ezt a PRE-GO-ban a Széll Kálmán téren megteheti!
GoPro Hero Black

2018/02/16 -

Hogyan válassz GoProt?

Sokat hallottál már a GoPro Hero akciókamerákról, és láttad már milyen nagyszerű felvételek készíthetőek vele? Akár sportoláshoz, vlogoláshoz vagy ha csak simán jó minőségű felvételeket szeretnél készíteni! Válaszd a legjobbat!
Ronaldinho visszavonulására

2018/01/17 - Pi

Visszavonut a zseni

Visszavonult Ronaldinho, a 2000-es évek legnagyobb zsenije, akinek a futballjától az ellenfél szurkolói is felállva tapsoltak.
Forma 1 északon?

2018/01/11 -

Forma1-es futam Skandináviában?

Forma 1 Skandináviában? Ez, az elsőre bizarrnak tűnő gondolat nemsokára akár valósággá is válhat!
Sportolók Észak-Koreából

2018/01/10 -

Lesznek az Olimpián sportolók Észak-Koreából is

Lesznek sportolók a téli Olimpián Észak-Koreából is, ami azért nagyon érdekes, mivel a játékokat Dél-Koreában rendezik meg.
Nfl: egyre nagyobb a harc

2018/01/08 -

Vége a wild card körnek, élesedik a küzdelem az nfl-ben

Megkezdődött a rájátszás, így egyre élesebb meccsek vannak az NFL-ben. Mutatjuk a részleteket!
Férfi kézi döntetlen

2018/01/07 -

Vranjes döntetlennel kezdett

Döntetlennel debütált új kapitányával a magyar férfi kézilabda válogatott Svédországban a házigazdák ellen.
38

Legfrissebb cikkek


6 ok, amiért érdemes szaunázni edzés után
Az emberek különböző okokból szaunáznak, akár otthon, akár a gyógyfürdőben, akár az edzőterem öltözőjében. Miért éri meg edzés után szaunázni, milyen hatásai van ennek a szervezetedre? Mutatjuk a választ!
Újra divatban a step aerobik? – Ezek az előnyei, amellett, hogy otthon is könnyedén égethetünk vele rengeteg kalóriát!
Lehet, hogy a step aerobic nem sok ember számára az első választás edzés közben, de megvannak az előnyei. Annyira egyszerű, és még mindig olyan hatékony, mint a kardio gyakorlatok legtöbb formája. Változatos edzéseket végezhetünk vele így örülünk, hogy újra „divatba jött”. Annyira valójában, hogy szeretnénk még többet mesélni róla! 
5 ok, miért edzés után használd a szaunát
Sok edzőteremben van szauna. Persze, jó érzés eltölteni néhány percet a nyugtató melegben, de mi a kapcsolat a szaunázás és a fitnesz között? A szauna helyiségek csak egy kellemes edzőtermi jutalom, vagy egészségügyi előnyökkel járnak? A hőterápiákat évezredek óta társítják az egészséggel és a jóléttel. Jóval azelőtt, hogy a súlyzók, futópadok és fitnesztermek megjelentek volna, az ókori görögök, rómaiak és maják izzadságkunyhókban és más szauna előfutárokban nyugtatták izmaikat. Őseink valamire rátaláltak. Megértették a szauna egészségügyi előnyeit, amelyeket a mai kutatások csak most kezdenek megerősíteni. Az edzőteremben található szauna nem csak egy extra tagság. Segíthet fittebbé és egészségesebbé válni.
Minden ami sport!

Neked is mindened a sport? Akkor jó helyen jársz mert oldalunkon mindent megtalálsz, ami a sporthoz és az egészséges életvitelhez kapcsolódik! Sporthírek a nagyvilágból, egészséges étrend kialakítása, edzés tervek és újdonságok! Fedezd fel weboldalunkat és tájékozódj minden sportolással kapcsolatos információval!

Egészséges életmód

Elkötelezted magad, hogy Te is bele kezdesz egy egészségesebb életmódba? Minden új kezdet nehéz, de oldalunkat azért hoztuk létre, hogy mindenki számára hasznos információval szolgálhassunk sportolás és egészség terén. Az egészséges életmód két alapvető pillére a megfelelő táplálkozás és a megfelelő mozgás. Oldalunkon számos tippet találhatsz mind a kettő témában!

Informálódj az aktuális sport hírekről!

Mi lett a tegnapi kézilabda meccs eredménye vagy hány aranyérmet szereztek a magyarok az olimpián? Ha Te is kíváncsi vagy a legaktuálisabb sport hírekre kövesd weboldalunkat, mert naprakészek vagyunk sport hírek terén! 

 

 

Az egészség fontos velejárója a mentális egészség!

Egészségünkhöz nem csak a fizikai tevékenységek és a megfelelő táplálkozás járul hozzá, ugyanolyan fontos a mentális egészségünk ápolása is, hiszen ép testben ép lélek! Azonban, hogy jól érezzük magunkat bőrünkben, lelkileg is jól kell éreznünk magunkat, így nagyon fontos ápolni a mentális egészségünket is! Érdekes cikkek és tartalmak várnak a weboldalon annak érdekében, hogy támogassumk egy egészséges életmód kialakításában!