Marketing kapcsolat általunk

fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Cikk kategória

Cikk kategória

Mi leszünk azok, akik segítenenk Önnek, hogy cége méginkább marketing központú legyen. Általunk lesz még eredményesebb és a mi iránymutatásunk által lesz az Ön cége, a saját területének piacvezetője.

Fogyókúrás ételek

2018/06/29 -

Fogyókúrás ételeket is ehet ebben az étteremben!

Ha éppen fogyókúrázik, de szeretne barátaival vagy párjával gyorsan bekapni valami egészségeset a belvárosban, ezt a PRE-GO-ban a Széll Kálmán téren megteheti!
GoPro Hero Black

2018/02/16 -

Hogyan válassz GoProt?

Sokat hallottál már a GoPro Hero akciókamerákról, és láttad már milyen nagyszerű felvételek készíthetőek vele? Akár sportoláshoz, vlogoláshoz vagy ha csak simán jó minőségű felvételeket szeretnél készíteni! Válaszd a legjobbat!
Ronaldinho visszavonulására

2018/01/17 - Pi

Visszavonut a zseni

Visszavonult Ronaldinho, a 2000-es évek legnagyobb zsenije, akinek a futballjától az ellenfél szurkolói is felállva tapsoltak.
Forma 1 északon?

2018/01/11 -

Forma1-es futam Skandináviában?

Forma 1 Skandináviában? Ez, az elsőre bizarrnak tűnő gondolat nemsokára akár valósággá is válhat!
Sportolók Észak-Koreából

2018/01/10 -

Lesznek az Olimpián sportolók Észak-Koreából is

Lesznek sportolók a téli Olimpián Észak-Koreából is, ami azért nagyon érdekes, mivel a játékokat Dél-Koreában rendezik meg.
Nfl: egyre nagyobb a harc

2018/01/08 -

Vége a wild card körnek, élesedik a küzdelem az nfl-ben

Megkezdődött a rájátszás, így egyre élesebb meccsek vannak az NFL-ben. Mutatjuk a részleteket!
Férfi kézi döntetlen

2018/01/07 -

Vranjes döntetlennel kezdett

Döntetlennel debütált új kapitányával a magyar férfi kézilabda válogatott Svédországban a házigazdák ellen.
38

Legfrissebb cikkek


Otthoni edzés eszköztár – Ezekre lesz szükséged, ha Te is inkább otthon edzenél!
A Covid időszak alatt sokan belevágtak az otthoni edzésbe, és még ma is tartjuk magunkat jó szokásainkhoz, hiszen rájöttünk, hogy rengeteg előnnyel jár, ha otthon edzünk! Sokunknak olyan sűrű a napi rendje, hogy nem is férne bele az edzőterem rendszerinti látogatása, de szerencsére ma már rengeteg eszközt használhatunk otthon is, amikkel akár vacsora főzés közben is elvégezhetjük a napi mozgásunkat. Nézd meg milyen eszközökre lesz szükséged, ha Te is az otthoni edzést pártolod!
Játékok az egyensúlyérzék és a mozgáskoordináció fejlesztésére
Az egyensúlyérzék és a mozgás fejlődése szoros összeköttetésben van az értelmi képességek fejlődésével is, így nagyon fontos már gyerek korban megkezdeni ezeket a képességeket fejleszteni. Nézd meg hogyan fejlesztheted a gyerekek mozgáskoordinációját és egyensúlyérzékét játék közben könnyedén!
Ezért szaunázz sportolóként: a szaunázás és az edzés kapcsolata
A fizikai és mentális pozitív hatásokkal teli szaunázás csodálatos lehet, sportolóként is számos előnnyel jár. Finnországban nem véletlenül van ilyen nagy hagyománya ennek a tevékenységnek, erősíti az immunrendszert, jó hatással van az anyagcsere folyamatokra, az erekre, a bőrre és a pszichés folyamatokra is. Nézzük milyen hatásai vannak a sportolókra!
Minden ami sport!

Neked is mindened a sport? Akkor jó helyen jársz mert oldalunkon mindent megtalálsz, ami a sporthoz és az egészséges életvitelhez kapcsolódik! Sporthírek a nagyvilágból, egészséges étrend kialakítása, edzés tervek és újdonságok! Fedezd fel weboldalunkat és tájékozódj minden sportolással kapcsolatos információval!

Egészséges életmód

Elkötelezted magad, hogy Te is bele kezdesz egy egészségesebb életmódba? Minden új kezdet nehéz, de oldalunkat azért hoztuk létre, hogy mindenki számára hasznos információval szolgálhassunk sportolás és egészség terén. Az egészséges életmód két alapvető pillére a megfelelő táplálkozás és a megfelelő mozgás. Oldalunkon számos tippet találhatsz mind a kettő témában!

Informálódj az aktuális sport hírekről!

Mi lett a tegnapi kézilabda meccs eredménye vagy hány aranyérmet szereztek a magyarok az olimpián? Ha Te is kíváncsi vagy a legaktuálisabb sport hírekre kövesd weboldalunkat, mert naprakészek vagyunk sport hírek terén! 

 

 

Az egészség fontos velejárója a mentális egészség!

Egészségünkhöz nem csak a fizikai tevékenységek és a megfelelő táplálkozás járul hozzá, ugyanolyan fontos a mentális egészségünk ápolása is, hiszen ép testben ép lélek! Azonban, hogy jól érezzük magunkat bőrünkben, lelkileg is jól kell éreznünk magunkat, így nagyon fontos ápolni a mentális egészségünket is! Érdekes cikkek és tartalmak várnak a weboldalon annak érdekében, hogy támogassumk egy egészséges életmód kialakításában!