Ugorj edzés után a jacuzzidba!

Főoldal > Hol találkozik a jacuzzizás és az edzés?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hol találkozik a jacuzzizás és az edzés?


2021/02/23
Bettina

Érdekes a kérdés? Hol találkozik közös nevezőn a jacuzzi és a sportolás? Annyit elárulunk, hogy nem a jacuzzi fog segíteni lefogyni, de sokat segít abban, hogy a sportolásunk végeredménye a legtökéletes legyen!

jacuzzi

Mi a közös a jacuzzizásban és a sportolásban?

Nos, aki aktívan sportol talán már hallott arról, hogy milyen egészséges az edzések utáni jacuzzizás. Mivel izmainkra a sportolás előtt, és sportolás befejesztével is gondolnunk kell, elengedhetetlenül fontos a megfelelő bemelegítés és a megfelelő nyújtás. Ha ezek nélkül szeretnénk sportolni, akkor inkább el se kezdjük, mivel súlyos következményei lehetnek, amit tartósan izmaink fognak megszenvedni és roppant nagy fájdalommal fog járni.

A jacuzzi alapvetően egy stresszoldó és nyugató hatású fürdőzést biztosít, amit szinte bármikor tunánk élvezni. Az egyik legmegnyugtatóbb program, tehát önmagában az is egy pozitív találkozás a sportolás és a jacuzzizás között, hogy a sportolás utáni pihenést itt lehet a legjobban élvezni. De ezen felül más pozitív közös tulajdonsága is van ennek a kettő programnak.

Mégpedig, hogy a víz egy megfelelő masszázsmedence fúvókáin keresztül masszírozza az izmokat, ami intenzí egészségjavító hatást gyakorol a szervezetre és az izmokra is. A vízsugarakkal történő izmok masszírozása segíti az izmok gyors és megfelelő regenerálódását.

Csak úgy mint a sportolással, a jacuzzizással is számos stresszen alapuló betegség kialakulását akadályozhatjuk meg, vagy érhetünk el jelentős javulást nyugtató és relaxáló hatásának köszönhetően.  Ugorj te is a jacuzzidba edzés után, hogy pihenj és izmaidat is segítsd regenerálni!

Szeretne ön is a saját jacuzzijában pihenni? Válasszon széles kínálatai közül az eredeti, prémium minőségű Jacuzzi termékei közül! 

Legfrissebb cikkek


Újra divatban a step aerobik? – Ezek az előnyei, amellett, hogy otthon is könnyedén égethetünk vele rengeteg kalóriát!
Lehet, hogy a step aerobic nem sok ember számára az első választás edzés közben, de megvannak az előnyei. Annyira egyszerű, és még mindig olyan hatékony, mint a kardio gyakorlatok legtöbb formája. Változatos edzéseket végezhetünk vele így örülünk, hogy újra „divatba jött”. Annyira valójában, hogy szeretnénk még többet mesélni róla! 
5 ok, miért edzés után használd a szaunát
Sok edzőteremben van szauna. Persze, jó érzés eltölteni néhány percet a nyugtató melegben, de mi a kapcsolat a szaunázás és a fitnesz között? A szauna helyiségek csak egy kellemes edzőtermi jutalom, vagy egészségügyi előnyökkel járnak? A hőterápiákat évezredek óta társítják az egészséggel és a jóléttel. Jóval azelőtt, hogy a súlyzók, futópadok és fitnesztermek megjelentek volna, az ókori görögök, rómaiak és maják izzadságkunyhókban és más szauna előfutárokban nyugtatták izmaikat. Őseink valamire rátaláltak. Megértették a szauna egészségügyi előnyeit, amelyeket a mai kutatások csak most kezdenek megerősíteni. Az edzőteremben található szauna nem csak egy extra tagság. Segíthet fittebbé és egészségesebbé válni.
Mik azok a fogkoronák? Mire jók?
Idővel a fogak károsodhatnak. Ennek számos oka lehet, például fogszuvasodás, sérülések vagy egyszerűen csak az idő múlásával történő használat. 
Minden ami sport!

Neked is mindened a sport? Akkor jó helyen jársz mert oldalunkon mindent megtalálsz, ami a sporthoz és az egészséges életvitelhez kapcsolódik! Sporthírek a nagyvilágból, egészséges étrend kialakítása, edzés tervek és újdonságok! Fedezd fel weboldalunkat és tájékozódj minden sportolással kapcsolatos információval!

Egészséges életmód

Elkötelezted magad, hogy Te is bele kezdesz egy egészségesebb életmódba? Minden új kezdet nehéz, de oldalunkat azért hoztuk létre, hogy mindenki számára hasznos információval szolgálhassunk sportolás és egészség terén. Az egészséges életmód két alapvető pillére a megfelelő táplálkozás és a megfelelő mozgás. Oldalunkon számos tippet találhatsz mind a kettő témában!

Informálódj az aktuális sport hírekről!

Mi lett a tegnapi kézilabda meccs eredménye vagy hány aranyérmet szereztek a magyarok az olimpián? Ha Te is kíváncsi vagy a legaktuálisabb sport hírekre kövesd weboldalunkat, mert naprakészek vagyunk sport hírek terén! 

 

 

Az egészség fontos velejárója a mentális egészség!

Egészségünkhöz nem csak a fizikai tevékenységek és a megfelelő táplálkozás járul hozzá, ugyanolyan fontos a mentális egészségünk ápolása is, hiszen ép testben ép lélek! Azonban, hogy jól érezzük magunkat bőrünkben, lelkileg is jól kell éreznünk magunkat, így nagyon fontos ápolni a mentális egészségünket is! Érdekes cikkek és tartalmak várnak a weboldalon annak érdekében, hogy támogassumk egy egészséges életmód kialakításában!