Élesedik a rájátszás az NFL-ben

fooldal > Vége a wild card körnek, élesedik a küzdelem az nfl-ben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Vége a wild card körnek, élesedik a küzdelem az nfl-ben


2018/01/08

Megkezdődött a rájátszás, így egyre élesebb meccsek vannak az NFL-ben. Mutatjuk a részleteket!

Nfl: egyre nagyobb a harc

Szombaton és vasárnap lezajlott az NFL wild card köre, melyek eredményei a következők lettek:

 AFC

 

Jacksonville Jaguars (3.)–Buffalo Bills (6.)
10–3

Kansas City Chiefs (4.)–Tennessee Titans (5.)

21–22

 

NFC

 

Los Angeles Rams (3.)–Atlanta Falcons (6.)

13–26

 

New Orleans Saints (4.)–Carolina Panthers (5.)

31–26

 

Látható, hogy néhány helyen jött a papírforma, azonban nem mindenhol az esélyesebb csapat nyert.

Így a következő játéknapon nem a várt meccsek kerülnek mindenhol megrendezésre. Ekkor jönnek az alapszakasz legjobbjai.

A párosítás így alakult ki, melyeket Amerikában konferencia elődöntőknek hívnak:

 

KONFERENCIA-ELŐDÖNTŐK (2018. 1. 13. – 1. 14.)

AFC

 

New England Patriots (1.)–Tennessee Titans (5.)

Pittsburgh Steelers (2.)–Jacksonville Jaguars (3)

 

 

NFC

 

Philadelphia Eagles (1.)–Atlanta Falcons (6.)

Minnesota Vikings (2.)–New Orleans Saints (4.)

 

Ezekből kitűnik az Amerikai Főcsoportból a Pittsburgh Steelers –Jacksonville Jaguars meccs, mivel ennél jobb párosítást nem lehetett volna összehozni.

A Nemzeti Főcsoportból a Minnesota- New Orleans meccs tűnik izgalmasnak.

 

A főcsoportok elődöntőinek nyertesei mérkőznek meg a döntőben és azok győztesei vehetnek részt a február elején, az új Minnesota Vikings arénában megrendezendő döntőben.

 

 
36Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Ezért szaunázz sportolóként: a szaunázás és az edzés kapcsolata
A fizikai és mentális pozitív hatásokkal teli szaunázás csodálatos lehet, sportolóként is számos előnnyel jár. Finnországban nem véletlenül van ilyen nagy hagyománya ennek a tevékenységnek, erősíti az immunrendszert, jó hatással van az anyagcsere folyamatokra, az erekre, a bőrre és a pszichés folyamatokra is. Nézzük milyen hatásai vannak a sportolókra!
Az egészséges életmód 5 alappillére
Az egészséges életmód egyre több ember mindennapjává válik és egyre többen szeretnének egészségesebben élni. De mik is fontosak ahhoz, hogy a testünk és az elménk is jó formában maradhasson? Sokszor az emberek nincsenek tisztában azzal, hogy hogyan is tudnának egészségesebb életmódot követni. Ha beépíted a napi rutinodba ezt az 5 kulcsfontosságú területet, akkor nem csak a lelked lesz jobban, de tested is meghálálja majd.
Így vedd rá a gyerekeket a mozgásra!
A gyerekek megfelelő fejlődéséhez elengedhetetlen a rendszeres testmozgás. Azonban manapság egyre nagyobb kihívásnak számít egy hét vagy kilenc éves gyereket rávenni a sportolásra. A digitális eszközök, mint az xbox, a tablet vagy a televízió nagyon elvonják a gyermek figyelmét és függőséget is okoz, azonban nem igen járul hozzá a testi fejlődéshez. A rendszeres testmozgás hiánya elhízáshoz vezethet, valamint negatívan hathat a koncentrációs képességre. Aggodalomra azonban nincsen ok! Cikkünkből megtudhatod, hogyan veheted rá gyermekedet a rendszeres testmozgásra!
Minden ami sport!

Neked is mindened a sport? Akkor jó helyen jársz mert oldalunkon mindent megtalálsz, ami a sporthoz és az egészséges életvitelhez kapcsolódik! Sporthírek a nagyvilágból, egészséges étrend kialakítása, edzés tervek és újdonságok! Fedezd fel weboldalunkat és tájékozódj minden sportolással kapcsolatos információval!

Egészséges életmód

Elkötelezted magad, hogy Te is bele kezdesz egy egészségesebb életmódba? Minden új kezdet nehéz, de oldalunkat azért hoztuk létre, hogy mindenki számára hasznos információval szolgálhassunk sportolás és egészség terén. Az egészséges életmód két alapvető pillére a megfelelő táplálkozás és a megfelelő mozgás. Oldalunkon számos tippet találhatsz mind a kettő témában!

Informálódj az aktuális sport hírekről!

Mi lett a tegnapi kézilabda meccs eredménye vagy hány aranyérmet szereztek a magyarok az olimpián? Ha Te is kíváncsi vagy a legaktuálisabb sport hírekre kövesd weboldalunkat, mert naprakészek vagyunk sport hírek terén! 

 

 

Az egészség fontos velejárója a mentális egészség!

Egészségünkhöz nem csak a fizikai tevékenységek és a megfelelő táplálkozás járul hozzá, ugyanolyan fontos a mentális egészségünk ápolása is, hiszen ép testben ép lélek! Azonban, hogy jól érezzük magunkat bőrünkben, lelkileg is jól kell éreznünk magunkat, így nagyon fontos ápolni a mentális egészségünket is! Érdekes cikkek és tartalmak várnak a weboldalon annak érdekében, hogy támogassumk egy egészséges életmód kialakításában!