Forma 1 Skandináviában

fooldal > Forma1-es futam Skandináviában?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Forma1-es futam Skandináviában?


2018/01/11

Forma 1 Skandináviában? Ez, az elsőre bizarrnak tűnő gondolat nemsokára akár valósággá is válhat!

Forma 1 északon?

 

Egy dán befektetői csoport komoly üzletet lát a Forma 1-ben, éppen ezért a fejükbe vették, hogy Koppenhága 2020-ban Forma-1-es futamot rendezne. 

Ezen elképzelésükről már tájékoztatták is  a város polgármesterét, az ország gazdasági miniszterét, valamint a Forma-1 amerikai tulajdonosának, a Liberty Mediának az elnökét, Chase Careyt.A végső döntés még nem született meg, de az amerikaiak nyitottak az új helyszínek iránt.

 

 

Nyomós érv lehet az is, hogy az F1 előtt ezzel megnyílna a skandináv piac, amely jó pár millió embernek, köztük a finneknek is közelebb hozná a száguldó cirkuszt. Következő lépés a városi tanács meggyőzése lesz, nekik is áldást kell adniuk a 4,5 kilométeres pályára. Koppenhága egyébként  a hidak és a víz együttese miatt nagyszerű televíziós háttérképet nyújtana a futam számára.

 

Az országban még soha nem rendeztek ilyen fajta viadalt, a térségben is csak egyszer, még 1978-ban, Svédországban.

 
35Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Ezért szaunázz sportolóként: a szaunázás és az edzés kapcsolata
A fizikai és mentális pozitív hatásokkal teli szaunázás csodálatos lehet, sportolóként is számos előnnyel jár. Finnországban nem véletlenül van ilyen nagy hagyománya ennek a tevékenységnek, erősíti az immunrendszert, jó hatással van az anyagcsere folyamatokra, az erekre, a bőrre és a pszichés folyamatokra is. Nézzük milyen hatásai vannak a sportolókra!
Az egészséges életmód 5 alappillére
Az egészséges életmód egyre több ember mindennapjává válik és egyre többen szeretnének egészségesebben élni. De mik is fontosak ahhoz, hogy a testünk és az elménk is jó formában maradhasson? Sokszor az emberek nincsenek tisztában azzal, hogy hogyan is tudnának egészségesebb életmódot követni. Ha beépíted a napi rutinodba ezt az 5 kulcsfontosságú területet, akkor nem csak a lelked lesz jobban, de tested is meghálálja majd.
Így vedd rá a gyerekeket a mozgásra!
A gyerekek megfelelő fejlődéséhez elengedhetetlen a rendszeres testmozgás. Azonban manapság egyre nagyobb kihívásnak számít egy hét vagy kilenc éves gyereket rávenni a sportolásra. A digitális eszközök, mint az xbox, a tablet vagy a televízió nagyon elvonják a gyermek figyelmét és függőséget is okoz, azonban nem igen járul hozzá a testi fejlődéshez. A rendszeres testmozgás hiánya elhízáshoz vezethet, valamint negatívan hathat a koncentrációs képességre. Aggodalomra azonban nincsen ok! Cikkünkből megtudhatod, hogyan veheted rá gyermekedet a rendszeres testmozgásra!
Minden ami sport!

Neked is mindened a sport? Akkor jó helyen jársz mert oldalunkon mindent megtalálsz, ami a sporthoz és az egészséges életvitelhez kapcsolódik! Sporthírek a nagyvilágból, egészséges étrend kialakítása, edzés tervek és újdonságok! Fedezd fel weboldalunkat és tájékozódj minden sportolással kapcsolatos információval!

Egészséges életmód

Elkötelezted magad, hogy Te is bele kezdesz egy egészségesebb életmódba? Minden új kezdet nehéz, de oldalunkat azért hoztuk létre, hogy mindenki számára hasznos információval szolgálhassunk sportolás és egészség terén. Az egészséges életmód két alapvető pillére a megfelelő táplálkozás és a megfelelő mozgás. Oldalunkon számos tippet találhatsz mind a kettő témában!

Informálódj az aktuális sport hírekről!

Mi lett a tegnapi kézilabda meccs eredménye vagy hány aranyérmet szereztek a magyarok az olimpián? Ha Te is kíváncsi vagy a legaktuálisabb sport hírekre kövesd weboldalunkat, mert naprakészek vagyunk sport hírek terén! 

 

 

Az egészség fontos velejárója a mentális egészség!

Egészségünkhöz nem csak a fizikai tevékenységek és a megfelelő táplálkozás járul hozzá, ugyanolyan fontos a mentális egészségünk ápolása is, hiszen ép testben ép lélek! Azonban, hogy jól érezzük magunkat bőrünkben, lelkileg is jól kell éreznünk magunkat, így nagyon fontos ápolni a mentális egészségünket is! Érdekes cikkek és tartalmak várnak a weboldalon annak érdekében, hogy támogassumk egy egészséges életmód kialakításában!